ANTONELA VUKADIN (BULJAN)

(25.12.1972. – 29.3.2019.)

Draga naša Antonela!

U petak ujutro, 29. ožujka dobili smo tužnu poruku o tvojoj smrti. Tuga, suze, nevjerica..Dugo si se godina borila s bolešću…strpljivo i hrabro. Ali ova školska godina je počela drugačije. Nakon priredbe za doček prvašića, otišla si na operaciju u Zagreb. Iako smo znali da je situacija ozbiljna, svi smo se nadali i molili za pozitivan ishod. Stanje se pogoršavalo..tijelo nije moglo više izdržati.

Bila si dio nas, dio naše zbornice, škole. Supruga, majka troje djece, kćer..vrsna učiteljica. Ponekad samozatajna, ali oni koji su te bolje poznavali znali su da imaš nježnu i osjećajnu dušu. Mnogo je djece prošlo kroz tvoje razrede, mnoge si godine provela radeći u našoj školi. Shvaćala si svoj posao kao poziv, ne kao zanimanje. Djecu si uspješno poučavala, trudeći se prenijeti im potrebna znanja. Ali znam da si ih i odgajala, učila lijepom ponašanju, želeći da postanu dobri i pošteni ljudi.

Draga Antonela, želimo se ovim riječima oprostiti s tobom…Voljele smo te, nedostajat ćeš nam draga naša prijateljice, kolegice…Vjerujem da si sada na ljepšem mjestu..u nebu..gledaš nas i uživaš u miru.

Tvoje prijateljice i kolegice!
Ivka Mostarac